AMK-päivien tuotannossa opinnollistettiin 55 opintopistettä

Ammattikorkeakoulupäivien tuotannosta vastasivat Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat. – ”Teitte hyvän työn ja olen teistä todella ylpeä”, kiitti Humakin rehtori Tapio Huttula tuoreeltaan opiskelijoita tapahtuman jälkeen.

Humak
Humakin rehtori Tapio Huttula ikuistaa päivien tuotannossa mukana olleet opiskelijat.

Huttulan mielestä tapahtuman toteutus ja opiskelijoiden tekemä työ on oivallinen osoitus siitä, kuinka ammattikorkeakoulussa opitaan tekemällä työelämälähtöisesti oikeita projekteja ja opitaan taitoja, joita työelämässä tarvitaan ja ansaitaan samalla opintopisteitä.

Yhteensä opiskelijat opinnollistivat Ammattikorkeakoulupäivien tuotannossa 55 opintopistettä.

Humakin henkilöstössä hankkeen projektipäällikkönä ja työelämävalmentajana toimi Anni-Leena Kumlander ja pedagogisena vastuuvalmentajana Humakin yliopettaja Tarja Nyman. Lisäksi Humakin viestintäpäällikkö Jarmo Röksä oli opiskelijoiden käytettävissä tarvittaessa. Suurimman työn Ammattikorkeakoulupäivillä tekivät kuitenkin Humakin opiskelijat, jotka järjestäytyivät, ideoivat ja toteuttivat tapahtuman osana opintojaan.

Humakin opiskelijat
Humakin rehtori kiittää tuoreeltaan tuotannossa mukana olleita opiskelijoita hyvin sujuneesta tuotannosta.

Pävien aikana paljon yleisöltä kiitosta saaneet AMK-päivillä kuvatut ja toteutetut jälkilöylyt-videot puhujista olivat sekä totutusta poikkeava muisto AMK-päivillä puhuneille asiantuntijoille että mainio viestinnällinen tapa tiedottaa päivästä sosiaalisessa mediassa. Videot löytyvät päivien Facebook-sivuilta. Opiskelijat osallistuivat mm. päivien infomateriaalin sisällöntuotantoon, verkkosivujen suunnitteluun, asiakaspalveluun, tapahtumatuotantoon sekä käytännön toteuttamiseen.

Tapahtumien järjestäminen kuuluu sekä yhteisöpedagogien että kulttuurituottajien ammattitaitoon. Monet yhteisöpedagogit erikoistuvat järjestötyöhön ja osallistuvat tässä työssä seminaarien ja kokousten toteuttamiseen. Useat kulttuurituottajat taas järjestävät tapahtumia ja festivaaleja ammatikseen.